Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄR MIG, VIND

Bär mig,

vind

till

höga höjder

låt oro

sakta mojna

 

bär mig,

vind

till

ord

i kärlek

sagda

 

bär mig,

vind

till

lust

glädje

given

 

Bär mig vind, till Livets rika källa 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-22 17:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2014-03-23

  Petter Wingren
Fin mystik dikt i högtidlig men tillgänglig språkdräkt
2014-03-22

  M M Mannheim VIP
Någonstans i världen blåser det vindar just nu. Men andliga vindar, de kan blåsa när helst du vill.
2014-03-22

    ej medlem längre
Underbar..
2014-03-22

  stig wikman
SAGOLIKT
FINT.

ELISABETH.

KRAM OCH APPLÅD IGEN .
2014-03-22

    ej medlem längre
Mästerverk

Helt enkelt

Mästerverk
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP