Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Sitter i min ensliga lägenhet helt ensam,
alkoholen flyter i mina vener, jämsides med mörkret.
Min vardag består av en evig flykt ifrån den hemska
misären den är gjord av.

Det måste ta slut, vare sig ifall jag gör det eller nått annat.

Ladda - Sikta - Skjut




Övriga genrer av Morbidinvalid
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-21 15:06



Bookmark and Share


  Kim VIP
Det låter som att du behöver hjälp att förflytta dig från ett rum till ett annat...
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid