Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I regndropparna kan jag inte dyka

 

 

 

 

 

Sonen ville Bada i poolen på vår gård,

men,

solen den var borta bakom molnen

och

droppar föll på jord.

 

 

Varför låsa fast i tanken

att man badar när solen står högt

i det blå?

Kan man inte bada när regnet

faller då?

 

Så kom orden ur hans mun,

ord som gjorde mig stum...

 

"I regndropparna kan jag inte Dyka"

 

Orden var så kloka,

han hade faktiskt rätt.

 

Att bada i regnet skulle det vara konstigt på något sätt?

 

 

 

 




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-21 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra dikt ;)
2014-03-23

  Hans Christian
En sådan livslycka i denna dikt. Underbart kloka barn. Man mår bra helt enkelt, tack för det. Fräckt med färgen som förstärker oxå. Tack!
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP