Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av en vän


Ingen sommar

Varje gång jag trycker på tangenten
undrar jag
finns du där?
skickar uppmuntrande ord
i visshet att de kan vara
de sista
Vi låtsas inte längre
ingen säger "Det ordnar sig"
Förundras över ditt mod och lugn
hur Du tröstar Mig
jag har så många frågor...
men du vill prata om sommaren
den sommar som du aldrig
skulle möta
jag skickar ett sista sms...
snälla
du kan väl svara




Fri vers (Fri form) av Gunilla Wahlsten
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-22 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten