Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga för kärleks skull.

Vet inte om jag egentligen vågar
men gör det ändå
fortsätter livet
med att kämpa för oss två

Kärleken har alltid varit stark
på ett härligt sätt så självklar
saker har hänt, känslor trasats
men ändå finns det kärlek kvar.

Löftena vi gav inför Herren
orden sagda under kyrkans valv
betyder så mycket, det
och vetskapen att utan dig är jag halv.

Gör att jag söker i mitt inre
vill finna ett sätt
för denna gången
måste det bli rätt

Nyckeln ligger hos barnen
att få dem att förstå
att det blir bättre för alla
om det kan förbli vi två

Det kommer bli kämpigt
och visst är jag rädd
men jag vet också
att hos dig blir jag sedd.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-22 09:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt och fint..
2014-04-15

    ej medlem längre
så underbart bra
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP