Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur är det egentligen?


Linda in, linda om

Linda in, linda om, res hit, res dit, blir tvär, bli arg, drick och berusa.

 Tids

nog måste du ta tjuren vid hornen och börja växa. Det räcker inte med att du är silvermelerad i hår och med

krackelerad hud eller med kunglig skrud.

Utåt sett är du säkert klar men hur är det

  egentligen? Det som känns, det som skvaver och bränns? Det som

man inte vill att någon ska se, hur ledsen man blev när man inte fick vara med eller något man väntar i

brev, eller hur det var när du var elev.

 

 




Fri vers av wildah
Läst 483 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-22 14:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark invirad i dina ord!
2014-03-23

  M M Mannheim VIP
Är det en inlindad längtan?
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah