Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (Ecuador)

 

En döende dam från Ecuador,

sa: jag var otrogen mot dig, Bohr.

Jag la ett riskorn var gång!

Han: men tom är din kartong?

Oj, jag tog ju till gröten igår!

 

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 836 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-22 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört!
2014-03-23

  Gunnel Eriksson VIP
Så fick jag mig ett skratt även
denna morgon. Tack!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra