Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom barken

Jag är som ett vinterträd
där orden ligger
som djupa rötter
medan kylan fryser bort
ord som känns fel
stiger de rätta upp
i stammen för att lägga sig
i rätt ordning på mina
utsträckta grenar




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 507 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-23 09:58



Bookmark and Share


  surface to air
Fint!
2014-06-23

    huldran
Dina ord har verkligen lagt sig i rätt ordning, som ett hjärta!
Grattis
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten