Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som det går för oss alla (2014)


Det var aldrig tänkt
att vara nåt mer
än du och jag
men det blev, vi blev fler

du trodde inte på dig själv
men naken stod du där
jag visste från början
att jag, jag var kär


Ref.

Livet som det går
är för oss alla
vi kan stå stolta
men kommer alltid att falla

för kärleken är stor
den kan inte tecknas ner
du och jag och alla andra
måste inse, den är alltid mer..



måne och sol är våra liv
men inget utan den andra
vi vet nu till slut
då vi själlöst vandrar

så kom nu min kära
det är äntligen vår tid
räck mig din hand
och vi finner frid..


Ref. x 2

Livet som det går
är för oss alla
vi kan stå stolta
men kommer alltid att falla

för kärleken är stor
den kan inte tecknas ner
du och jag och alla andra
måste inse, den är alltid mer.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Järnkatten
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-23 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten