Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ditt ansikte lysa




Låt ditt ansikte lysa över oss
Som aldrig menat
Illa

Låt ditt ansikte lysa
Med glöden av
Livet

Låt mig se ditt ansikte

Gör mig till din krigare

Återigen




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-24 02:46



Bookmark and Share


  bumerang
Älskar din bön.
Älskar slutordet.
Du är redan bönhörd.
Lita på det.
2014-03-24

  thyra
En fin bön! Tack!
2014-03-24

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt