Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revade segel


Skoten brände när genuan hatade mitt tilltag
Vi hade fin vind
Men jag var allt annat än seglare

Jag revade seglen
Gick för motor
Till hamn


I undran




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-24 03:06



Bookmark and Share


  bumerang
Läs mitt visdomsord här på poeter.
"Ships are safe in harbor,
But that is not what ships are for"
2014-03-24

  bumerang
Seglingens förnämsta konst
Är väl ändå att man vågar sig ut.
Vågar utsätta sig när man inte vet.
Fantastisk metafor.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt