Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..nu är det äntligen vår, det är äntligen vår...............


Blås en fanfar



Blås en fanfar
i din glädjetrumpet

Toner som tolkar
vad alla nu vet

Våren har äntligen
lyckats slå rot

Bortjagat vintern
som kämpat emot

Blås din trumpet
allt vad du kan

En vårens fanfar
så lycklig och sann




Bunden vers av Monica Kvist VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-24 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint! Glädjetrumpeten gillas! Bra skrivet!
2014-04-16

    Annika J
En lyckad vårdikt
!Bra rytm och rim.Skenbart enkel som många av de bästa dikterna!
2014-03-25

    ej medlem längre
Applåd till dig och våren!
2014-03-25

    ADI Nehlin
härlig hyllning till våren. Hurra för den!
2014-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text. I morgon skall jag blåsa i min glädjetrumpet.Högt och länge.
2014-03-24

  anits VIP
En underbar vårdikt, som jag gärna stämmer in i.
2014-03-24

  stig wikman
EN LJUVLIG
VÅRDIKT, MONICA.

KRAM Å APPLÅD
TILL DEL.
2014-03-24

    ej medlem längre
Sånt här gillar jag! Fin och uppiggande dikt om våren :)
2014-03-24

  Nanna X
En skön vårfanfar med härlig rytm!
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP