Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra rätt

Jag ville

använda natten

plocka ned den hit


och använda den

på dig.



Önskade att jag kunde

bevara oss

säga något

rätt


stora ord som

står sig.


Nu packar jag

minnesbilder tätt

tätt inpå varandra


drömmer om gör om

vår tid.


Ställer allting

till rätta




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-24 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon