Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sida ur min dagbok



Ensam på stranden

Förtvivlad av sorg

Tyckte livet var slut

Grät

Sparkade i sanden

Skrek

Måsarna tystnade
flög bort med snabba vingar

Lugn

Torkade tårarna

Tömde skorna

Körde hem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-25 08:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så kort och koncist...men så talande. Jag känner verkligen! Bra!
2014-12-15

  WyS VIP
Känns igen!
2014-03-31

  Alicia Stenfors
Att gråta och skrika, det hjälper. Det blir bättre.
2014-03-28

  Alva Johnsson VIP

Så mycket bättre att avreagera
sig ute på de stora vidderna
där vågornas rytande slukar ens skri,
istället för att kanske såra någon
man fortfarande håller kär.
2014-03-26

  Ljusletaren
Berör!
Ska du se serien i kväll på teve om sorg? /kram
2014-03-26

  Angel of love
Berör <3
2014-03-26

    ADI Nehlin
stark och vacker text
2014-03-25

  louisegirl
Berörande <3 kram
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP