Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (förlovning)

 

vy mot morgonsol

ser kärleksfulla duvor

ringar om halsen

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-25 10:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert
2014-03-25

  Lärling
Mycket fint!
2014-03-25

  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-03-25

    ej medlem längre
slagfärdigt och bra..
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra