Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt STOPP!

Smyger tassar

Tårna låter knarrar går av

 

Lunkar traskar

Foten gnisslar och sisslar

 

Springer hastar

Benen spränger svisch svosch

 

Plötsligt STOPP! Abrupt akut!

Allt värker och frasar som en övertänd brasa

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 392 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-25 17:52



Bookmark and Share


    sajo
Låter som en reumatikers kämpiga dag. Sänder styrkekramar och skönt du kan skriva trots allt.
2014-03-27

  anits VIP
Det låter inte bra, var rädd om dig.
2014-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ajdå...det låter inte bra...man måste vara försiktig...
2014-03-26

    Anna Sefyrin Höijer
Berörande text, tror att jag känner igen mig i dina ord. Ta en dag i taget!
2014-03-26

  Lindha W Gustavsson
Ta vara på dig!
2014-03-26

  Anya VIP
Härliga onomatopoetiska ord.
2014-03-26

    ej medlem längre
Ta hand om DIG, lyssna till din kropp. Kram
2014-03-26

    ej medlem längre
Oj, jämmer och elände - bra skaldat! Krya på dig!
2014-03-26

    ej medlem längre
Ta hand om dig, vännen!
2014-03-26

  Carina Bendix
Oj, det låter jobbigt. Bra förmedlat.
2014-03-26

  Ingrid Trolle
Det ser allvarligt ut.
Hoppas att du kryar
på dig.
Texten är väldigt
berörande.

2014-03-25

  Linda CH VIP
Fyndigt framställt! Krya på dig!
2014-03-25

    ADI Nehlin
oj, aj, men väl skaldat
2014-03-25

    ej medlem längre
Ohh! kom på nytt..
2014-03-25

  WyS VIP
Oj....hoppas det känns bättre!
2014-03-25

  louisegirl
Inte kul (:
Då är det stopp!
kram
2014-03-25

    ej medlem längre
Du måste vara rädd om dig!
2014-03-25

  Angel of love
Rejält stopp i väggen.:( kram
2014-03-25

  Maj-Lis VIP
Då har allt sagt ifrån
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin