Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTGLÖMD SORG

Bortglömd sover sorg

övertäckt av multna löv

stjärnbelyst i natt




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-28 17:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-03-29

    ej medlem längre
Fantastisk!!!
2014-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text.
2014-03-28

  Margareta Wersäll
Igen en sådan där dikt som med få ord manar fram en alldeles stark bild, jag ser sorgen, känner doften, anar ljuset.
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP