Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Valde själv

helt själv

den här gången, första gången

och
lever nu på sanktionerad tid

ur min egen framtidsreservoar

jag lägger hädanefter egna bilder

i mitt eget pussel




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-25 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon