Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ, NEJ, NEJ!

Ingen

ska

trampa

på mig

längre

 

vill

inte

vara

snäll

längre

 

ska

lära

mig

ordet

NEJ, NEJ, NEJ!




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-27 16:31



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Vändpunkt.
2014-03-28

  Densen VIP
Glad jag blir, för din skull!
2014-03-28

  Lars Hedlin
En mycke tbra insikt ...
2014-03-28

  Peter Stjerngrim VIP
Ibland behöver våga säga Ja
till vissa saker och ting som är bra för oss
för att vi ska kunna få bättre förutsättningar för att kunna tacka Nej till det som inte är bra för oss ...
2014-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2014-03-27

  Petter Wingren
Nej är det ord som är svårast att stava till
2014-03-27

    ej medlem längre
BRA BRA BRA
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP