Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens positiva påverkan






Var på konsert igår

lyssnade på min ungdoms musik


omvärlden försvann

likaså ålder och krämpor


kroppen rörde sig rytmiskt utan besvär

har lagt upplevelsen i mitt långtidsminne




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-27 09:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Musik är härligt...man mår så gott av den...trevlig upplevelse...
2014-04-02

  Kim VIP
Ja rörelse till ljud man gillar(musik o sång t ex) är underskattat i betydelse!
2014-03-31

  Alicia Stenfors
Grattis"
2014-03-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
jag klarar mig utan tv och dator, men musiken är oumbärlig

Bra att du fick behållning av konserten.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP