Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt elden

Vi är väl många som längtar efter att sitta tillsammans runt en öppen eld på kvällen. Grilla kött, dricka öl...sjunga magiska sånger...
Nog är vi trötta på allt elektriskt ljus. Vi vill hoppa nakna i sjön, dansa i gräset,göra upp eld...
När våren kommer så starkt, gör vi upp en eld på sandstranden. Räfsa ihop all torr tång, fjutta på...
Vi är nog så vilda och fria som vi vill.
Kära svensk: Inse att du är fri!

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-27 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP