Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm

Förlust

Vad bär ordet mellan sina osynliga rader?
Är förlusten att förlora något? eller att själva förlusten förlorar dig?
Även ord och begrepp tar farväl.
Eller rättare sagt; vilseleder vårt inre till tankarnas kaos.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 302 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-27 14:41



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Om kognitiva krumbukter kan kanske vi styra själva, jag gillar oavsett frågeställningen här.
2018-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra betänkt om dessa djupa frågeställningar
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa