Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väg

För varje väg finns det ett slut...
För varje slut finns det en väg...
Däremellan finns det alltid en "början" som bevisar hur starka vi är.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-16 10:32



Bookmark and Share


  Mayssa
Helt rätt :)
2019-12-16

  Onomatoprofet VIP
Och så finns det vägskäl...där man tvingas göra (väg)val
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa