Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutna

Allt som saknas i barndomen kommer att saknas i vuxenlivet.
Vi blir aldrig befriade från vårt förflutna...




Övriga genrer av Mayssa
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-27 17:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så är det det och det frånvarande är det mest närvarande.
2019-11-27

    ej medlem längre
Smärtsam sanning..
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa