Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FOLK


PAKT




Träden bär ett namn och havet är deras syskon. Jag är ett hus.
Vi färdas ensamt runt.

En och en faller vi ut.
Vi klamrar oss fast i varann, döper det till kärlek, vår enda punkt.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-27 20:16



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Jättebra!

Exakt lagom med ord.
Säger så mycket.
Säger sanningen.
Kanske din och många andras. Kanske diktjagets.
Hursom.
Är det en ton i detta som jag gillar. Skarpt och säkert skrivet!
2014-03-28

  Tess74
Snyggt!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg