Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått

Vad gör du?

Letar efter röda bilar

ok

ja jag hatar rött

har du tänkt på hur många

jävla röda bilar

det finns

bara I denna stan


aha

jo det gör jag också ibland

fast jag räknar blåa

jag älskar blått





Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2014-03-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP