Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Are you always right?

Are you sane and perfectly calm all the time?

Are you always right?

 

 And do you never judge other peoples?

Are you Mr. and miss right all the time?

 

Well then there is something totally wrong with you

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 276 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-28 10:14



Bookmark and Share


  Destino
hihih passar perfekt en jag känner,
applåd

2014-03-30

  Anna Nickolausson
finns ingen sådan människa :)
2014-03-30

  Ingrid Trolle
Yes!!! There is something wrong. :)
2014-03-29

  Carola Bouvin
haha thats right!
2014-03-28

  Anya VIP
Har svårt för engelska texter eftersom jag är urusel på engelsk men gillade denna.
2014-03-28

  Rise Little One
Yes you have your point on this ;-)

2014-03-28

    Dan Myrbeck
Yes, always right
must be wrong!
2014-03-28

  Angel of love
Vi har alla våra fläckar, finns ingen som är perfekt.
2014-03-28

    ej medlem längre
Underbara klokord!
2014-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat! Detta borde flera tänka på.
2014-03-28

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-03-28

  louisegirl
Tråkigt när det är så...
Bra skrivet!
2014-03-28

    ej medlem längre
No Besserwisser here;)Nice poem!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin