Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförvållat

 

 

 

Jag ville lära jaget att hoppa studsmatta 

bara för att medvetet -

låta det slå huvudet i solen...




Fri vers av Densen VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-28 11:53



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Liten, men fantastiskt skön text.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2014-04-03

  Mona Nordkvist VIP
Kul text!
2014-03-29

  Connie
Riktigt bra vinklat! Hur gick det? Fick jaget en tankeställare och blev ett du ;)
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP