Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL DU HA MIG?

Vill du

ha mig

när jag

viskar

hemliga

ord i

ditt öra

 

vill du

ha mig

när jag

blottar

mitt

hjärta

för dig

 

vill du

ha mig

när jag

ligger

naken

redo

för dig

 

Vill du ha mig då?

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-28 17:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark sensuellt längtandes ;)
2014-03-29

    ej medlem längre
Stark sensualism i komprimerad form. Utsökt formulerat.
2014-03-29

    ej medlem längre
En sensuellt och utmanande text - bravo..
2014-03-28

  Petter Wingren
Utsattheten i längtan att beröra och beröras utan och innan, utsattheten att vara människa...
2014-03-28

    ej medlem längre
Klart jag vill:)
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP