Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I himmelriket


Luftballong







Det var ett segel
som stack upp
i skymningen

Det var just det seglet jag drömde

Exakt var jag såg kommer ingen få något svar på
men våra röster nådde varann

Som i en saga
där vi lade ut

Det är inte världen
eller livet eller tron
på något annat

Det är någonting mycket mer
som vi förlorar

om vi inte kommer fram




Prosa av Lars Gullberg
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-28 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg