Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts åter igen !

Vet så mycket väl vad familjen

Och nära och kära är värd

 

Det betyder allt för både dig och mig

Men jag håller dig speciell och varmt om hjärtat ändå

 

Mitt hjärta du fått min värme jag ger

Vi möts åter igen och igen

 

Genom tusen eoner har jag sökt

Och tiotusen livsåldrar

 

Vi har sökt varandra

Genom universum efter universum

 

Några gånger separerade av omständigheter och liv

En del gånger av tid och rum

 

Men vår kärlek är så oerhört stark

Att vi bemästrar allt

 

Tänk om det hade funnits en tid och en plats

Där allt kunde vara i en evighet

 

Där vi kunde drömma älska

Och bara vara vi

 

”ler” och tänker; Ja just så kan det bli

Underbart om evighets värme

 

Även nu i denna stund känner jag dina tankar

Ta min hand känn min Kyss…..

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 375 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-03-30 11:25



Bookmark and Share


  Millan1
Förtärande vacker om den längtan man önskar att man alltid hade!
2014-04-01

  Fem hjärtan VIP
Underbart vackra och tänkvärda rader!
2014-03-31

    Dan Myrbeck
Fin & Tänkvärd!
2014-03-31

  Lindha W Gustavsson
Sååå mycket längtan det finns i dina kärleksdikter - i synnerhet denna! Kram på dig.
2014-03-31

  Angel of love
Så vackert och nära skriftat.
2014-03-31

  anits VIP
Så fint och berörande du skriver
2014-03-31

  aol
underbart fint berörande skrivet vännen,
2014-03-31

  Carina Bendix
Härligt att känna sådana känslor för någon..
2014-03-30

  WyS VIP
Vilken förmåga du har att påverka kvinnor...härlig karisma!...Du vet o kan kärleksorden,! Spegla tillbaka!
2014-03-30

  Destino
varje ord
så rätt
så fint
skrivet....

2014-03-30

    Mia Sedvall
Härlig!
2014-03-30

  Anna Nickolausson
en evig passion flyter genom orden
2014-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark längtan lyser i din dikt!
2014-03-30

    ej medlem längre
Så ljuvligt varmt om ett vackert möte.
2014-03-30

  Tess74
Längtande fint
2014-03-30

    ej medlem längre
Varma ord som ger stark beröring.
2014-03-30

  louisegirl
Ljuvligt!
2014-03-30

  Eliza-69
Underbart
2014-03-30

  WyS VIP
Genom tid och rum! Kärleken är tidlös!
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin