Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vända ryggen till och lämna det fula för ett grönskande Paradis till ny energi


Inandning av det vackra

Där mitt i det fula
Kantat av Påsklilja
och Vårlök

Cirklar
och flödar livet ner
Ut och in
I ett grönskande Paradis

Dansar
på Vitsipporängar
Älskar
och vilar på Videsängar

Där luften fylls
av vårdoft
och drillande toner

Andas in
det ljuvligt doftande
Öron smeks
det klingande vackra

Ro
i denna frid
som varar

Djupt rotad
i jord
och vatten

Jag omsluts
av sol
och värme






Fri vers (Fri form) av Skogsstjärna Trientalis Europea
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-30 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

 Skogsstjärna Trientalis Europea
Skogsstjärna Trientalis Europea