Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..vet ej vad jag dunkelt minns....


Skuggan


En skugga från det förflutna

jagar mig ibland.


Skrämmer mig för

höga höjder

djupa vatten.


Människomassor

skränande

påträngande.


Vad var det som hände?


Valde att förtränga

men glömde att städa

i den bortersta vrån.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-03-30 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är nog så för oss alla! Bra skrivet!
2014-04-16

  Ljusletaren
Bra ordat/ kram
2014-04-14

    Annika J
Ackja, det där strax bakom ytan.
En fin dikt om mänskliga mekanismer.
2014-04-06

  anits VIP
Fint och bra skrivet, om något som man undrar varför man reagerar som man gör.
2014-03-31

  Lärling
Ja, visst skulle man vilja veta ibland varför man reagerar som man gör. Fint skrivet!
2014-03-31

  Popangelov VIP
Tror vi alla bär på något sådant här, stort eller litet. Bra formulerat.
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP