Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Ruin





När havet faller
ut ur hennes ögon

När det börjar skymma runtom henne

Vi hinner inte i land
det går en väg längs med hennes hjärtmuskel

Den faller
och det regnar om hennes ögon

Att vakna och sedan somna om
vrida sin kropp mot väggen

där de kala strukturerna
liknas vid en ruin

*

Blunda kanske be
vid en Gud

om att fallet ska befria henne
till slut




Prosa av Lars Gullberg
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-30 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg