Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Produkt av ett samhälle!

Produkt av ett samhälle

De tar för sig trots att de ej är bjudna

 

Slår och sparkar

På de svaga de sig föder

 

Fortsätter utan nåd

Trots att många blödandes ligger

 

Samhälle av idag

Många tar emot slag efter slag

 

Mord och våldtäkt till middag

Skövlar och suger ut

 

När ska det grymma ta slut?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 287 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-31 17:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Precis! Bra skrivet!
2014-04-11

  Ljusletaren
En av dina allra bästa dikter. Wow så bra du fick till dessa sanna ord/ kram
2014-04-07

  Lindha W Gustavsson
Oh vad bra du skildrat verkligheten, du är såå bra på att skildra nuet i olika dikter!
2014-04-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja man kan
verkligen undra
varför bråka slåss
och förstöra liv och
lem för andra, när det
finns så många andra
möjligheter i livet att
vandra: Jag säger
bara ett, vi förlorar
alla om vi ej bryr
oss om varandra!

2014-04-02

  Harriet Gullin VIP
Ja det undrar jag med, starkt skrivet!
2014-04-02

    Dan Myrbeck
Bra inlägg!
2014-04-01

  anits VIP
Starkt och mycket bra skrivet, det måste någon gång ta slut.
2014-04-01

    ej medlem längre
Stark och viktigt... Det måste ta slut på grymheter
2014-04-01

  Ingrid Trolle
När vi förståratt att man måste
sätta ramar för detlilla barnet och
ända långt upp i tonåren.
Stoppet för våldet kanske går
att stoppa i nästa generation.
Du har skrivit väl om ett av
vår tids största problem.
2014-03-31

  Carina Bendix
Mycket bra text om ett viktigt ämne.
2014-03-31

    ej medlem längre
Viktiga ord om det skoningslösa våldet.
2014-03-31

  WyS VIP
Avstängda känslor....aldrig har möjligheterna varit större att skapa kontakt utan ögon å utan själ. Egot styr i materialismens samhälle.
2014-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text!
2014-03-31

  louisegirl
Det är fruktansvärt!
Hårdare tag behövs och
inte allt detta daltandet!
Bra skrivet

2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin