Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

I hjärtat

lyser

sol

 

längtan

tänder

lust

 

väntan

marscherar

framåt

 

mot

dagen

DU




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-31 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt ömt ;)
2014-04-02

  Petter Wingren
Dagen Du, att relatera till dagen och framtiden som till en väntad vän, och samtidigt redan ha dagens sol i sitt hjärta. Stark riktning framåt i din dikt.
2014-03-31

  Marita Ohlquist VIP
"Väntan marscherar framåt".
Bra formulering.
2014-03-31

    ej medlem längre
Vilken mjuk och finstämd dikt.
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP