Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det totala mörkret

 

 

Jag är inne i ett stort mörker

helt innesluten

i ett totalt mörker.

Jag vet inte var jag är

det är ett totalt ogenomträngligt mörker.

Men är inte rädd

och känner ingen närvaro.

Jag kan röra mig framåt

och allt under mig känns tryggt

att gå på.

Konstigt att jag inte stöter på något

eller någon annan.

Hur länge jag har varit 

i detta totala mörker

vet jag inte.

 

Plötsligt ser jag att mörkret 

på något sätt ljusnar framför mig.

Det blir klarare och klarare

det är ett ljus som liksom glittrar.

Små och några större

en del har ett fast sken

några större rör sig,

i en sorts omloppsbana.

 

Jag har lämnat mörkret bakom mig

har lämnat den mörka materian!

Ser ut i universum 

och ett till, och ett till.

Jag har kommit 

ut i den ljusa delen av  evigheten.

 

Har jag varit död

och kommit tillbaka?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-01 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan man undra...
2014-04-01

  Tess74
Hoppfullt
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP