Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill så gärna veta



Kan inte höra dina tankar

Vet inte vad du känner
Inte vad du tycker
Inte vad du vill

Snälla
Säg något

Innan det är för sent




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-01 09:43



Bookmark and Share


  LeylaL
Fin text som berör.
2014-04-07

  Palett
Att vara utestängd från någon närståendes känslor och tankar känns svårt, fint beskrivet i denna text !
2014-04-06

  Alicia Stenfors
Marita! Jag tycker att du är vis och måste ge ut diktsamling.
2014-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...kan vara ett vanligt problem...
2014-04-02

  Anya VIP
Ja kommunikation är svårt.
2014-04-01

    ej medlem längre
Vacker skrivet om svåra känslor.
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP