Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÄLLA, VÄLJ MIG !

Idag

är jag

uppäten

intet sägande

 

urskrapad

konservburk

kastad

på tippen

 

kan

någon 

förbarma sig

över mig

 

bedjande

renskrubbad

tårögd

medgörlig

 

som ett barn

inför

blivande

adotivföräldrar

 

Snälla, välj mig!

 

kan någon 

erbjuda

styrka

rara ord

 

Snälla, välj mig!

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-01 17:37



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Detta har jag själv upplevt som finskt krigsbarn och sedan fosterbarn, där just medgörlighet var det enda tänkbara sättet att överleva på!
Här är den känslan uttryckt rakt av.
2014-04-05

  Lars Hedlin
Känslan slår djupt..kram
2014-04-02

  M M Mannheim VIP
Anytime Baby!
2014-04-01

    ej medlem längre
Klart att vi väljer dig och dina fina texter..
2014-04-01

  Hon kallar sig poet VIP
Alla behöver en dunk i ryggen ibland, lite smörande ord, eller en stor portion lööv...så jag ville bara skriva något uppmuntrande här. Keep on!
2014-04-01

  Tess74
Smärtsamt fin text. Jag väljer dig
2014-04-01

    ej medlem längre
Det är bra att du är en avskrapad burk. Så mina raraste ord får plats.
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP