Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSERT - haiku

I morgondimma

bjuder fåglar på konsert

gratis inträde




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-02 16:55



Bookmark and Share


  Ponkla
Fint skrivet!
2014-04-03

  Rise Little One
Vilken underbara text, man blir bara glad av den... länge...
2014-04-02

  Lars Hedlin
VAcker sång ;)
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP