Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silverkälla


i dina händer

skulle jag
vilja

lägga mig ned



dig
drömmer jag
in

bakom mina slutna
ögon



så gör det mig icke illa



där
i tempelträdgårdens
silverkälla



målar jag med
solfjäderspenslar


morgonens pärlemor



smaragdsjön
vid bergets fötter

är ett öppnat lotusblad


ditin
dyker jag

orädd


du belivar min livsbark




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-02 18:14



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
bildsätter, livskapar
2014-04-04

    ej medlem längre
Bildrik.Du belivar!!!!
2014-04-03

    ej medlem längre
Vackert, mycket vackert diktat!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser