Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kinaporslin



mitt hjärta
håller jag i mina händer


skört är
detta




kinaporslin



se
de blommande trädens fjärilshov



aromen stiger ur bladen

jag bjuder
dig




något
slår hårt
igen

dörren



koppen glider ur
i tusende bitar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-02 18:26



Bookmark and Share


  aol
får så fina bilder tack,
2014-04-06

  Anya VIP
En fin bild av hjärtat som skört kinaporslin. Den där hårda dörren känns igen. Bra gestaltning och kontrast. Slutstrofen talar smärta.
2014-04-05

  Yrre VIP
Får en bild, talande!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser