Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVSÅNG TILL LUST

Jag stod

gömd

väntade

 

såg

dig

komma

 

dra

kundvagnens

last

 

jag

klev fram

överraskade

 

såg

ögonens

solglitter

 

din mun

skrattade

pärlor

 

läpparna

strök

min hud

 

mina händer

sökte

dina 

 

vi gick

till synes

oskyldiga

 

med lusten

vibrerande

mellan oss

 

tanken

redan

i slutet rum

 

där lekar

sjunger

kroppars lov

 

Minns du ?

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-04 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-04-06

  Petter Wingren
Fin vardagslust, mystik kundvagnssex, vibration utan vibrator, ögonens hungriga ömhetslek, suget in mot varandras livskärna.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP