Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blysjunke




han
hade knutit
dukens
alla fyra
hörn

för att minnas en närvaro

för att detta
blysjunke

skulle föra vidare till




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-03 22:24



Bookmark and Share


  aol
starkt bra skaldat,
2014-04-06

    Mia Sedvall
Den var fin och stillsam:)
2014-04-05

  Lars Hedlin
Bra och stark!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser