Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obefogad rädsla





Svårt att se trädgården

Grumligt och suddigt

Trodde det var fel på ögonen

Funderade på andra orsaker

Tog ett glädjeskutt

Började putsa fönster




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-04-04 08:48



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Skönt att det inte var ögonen..texten gav mig en skön glädje, av skratt.
2014-04-08

  Alva Johnsson VIP
O, det där underbara,
när det bara spritter till i ens inre,
och energin flödar.
Härligt!!
2014-04-07

  Anya VIP
Gillar humorn i denna. Härligt när suddigheten gick att åtgärda på ett enkelt sätt.
2014-04-06

  Kim VIP
Ja samma här nåt irriterande på alla innerrutor etc! Har sett en del grannar putsa dem idag.
2014-04-04

  Ljusletaren
Ha, ha ... där satt den /kram
2014-04-04

    ej medlem längre
Tack för att du gav mig ett gott skratt!
2014-04-04

  mare VIP
Åldrandets spår
sätter sig också i ögonen
skönt du slapp
oroa dig alltför mycket ;)
2014-04-04

  louisegirl
Haha.. Så härlig!
2014-04-04

    ej medlem längre


Sitter just och tittar ut genom köksfönstret och
ler ett igenkännandets leende när jag läser din
dikt

Birger
2014-04-04

  Angel of love
Haha gjorde detsamma.:)
2014-04-04

  thyra
Kul och bra!
2014-04-04

    ej medlem längre
Haha! Fantastiskt!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP