Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Lilla föl

Vad tänker
du på
lilla föl

i vitt vitt
och ljust brunt

vad tänker 
du på
i morgonsol

du står
helt stilla

spritter
det inte
i din unga
kropp

vad tänker
du på

utvärderar du
din historia

planerar du
din framtid

du ser 
upptagen ut

så upptagen
av att leva

att du 
just nu

nätt 
och jämt

bara hinner
just det

vitt vitt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-04 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren