Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYSTER FREDRIKA

Hökberget. Smultron på strån. Ymsen sjö.

Snögubbar i puder snö. Söndersaltade popcorn

Påskkärringar i sjal och läppstift.
Hamsterbråk.

Tårta med kiwi och färggladaljus. Cykeldäck och grusiga plåster

Kramar och sparkar. Lekstuga. Bråk men alltid vänner igen.

Hemliga julklappar. Vaniljglass i gröngräs. Världens bästa present.

Spöken.

Cykla fortast. Springa snabbast.
Hoppa längst.

Plocka flest. Hålla andan längst. Flest stjärnor på himlen.

Gotlandsfärja. Timon och Pumbaa. Pannkakor.

Roy och Roger. Vitnalle och liten docka i tyg. Kojor i skogen.

Potatisgänget. Tuggummin. Chefen och Charlie.

Liseberg.

Sommar. Mormor. Öland. Pulkabacken.


- Jag har världens bästa syster, jag är glad att hon finns i mitt liv,
att vi tillsammans snurrar runt på denna märkliga jord.
Jag älskar henne och för den kärleken - räcker inte några ord!


2014- 04- 04













Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-04 13:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann