Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaja...


Det behövs mod


Det behövs mod i min själ
Om jag skall gå tillbaka början av
Min väg i mitt liv

Då måste jag gå igenom
Minnen som klöser

Steget finns där
Om jag skall må bra

Ett problem
Jag lever bara i ord

Bara i ord
Inte i verklighet


Svårt att ta steget i verkligheten

Det behövs mod
Det behövs mod, i min själ

I min själ




Fri vers av invisibleangel_
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-03-23 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_