Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL HONOM

Till honom

går tankar

utan kläder

naket vackra

 

somnar

tryggt

på hans arm

i nattens mörker

 

belysta

av stjärneglans

i stillhetens

famn

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-05 17:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-04-06

    ej medlem längre
fina tankar som landar tryggt någonstans..
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP