Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om!

 

Tänk om jag skulle blivit musiker

sjunga till gitarr!

 

Då hade jag kunna få

reklam i TV 1 och TV 4 morgonprogram.

 

Eller kunnat göra konstverk 

av mina dikter!

 

Tänk att få ställa ut ens dikter

på Nationalmuseum!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-05 10:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Drömma ska man göra, det gäller att hålla hoppet vid liv.
2014-04-06

  ResenärGenomLivet VIP
Drömma ska man alltid göra, för de kan slå in...
2014-04-05

    ej medlem längre
Jag är inte heller nöjd, när skall jag slå igenom?
2014-04-05

  Angel of love
Man ska aldrig tappa hoppet.:)
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP